1.- Termes i condicions legals

Aquesta pàgina web és propietat de Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L. i té per objecte facilitar als usuaris d’Internet informació sobre els serveis i activitats prestats per l’empresa, així com també mostrar la seva imatge corporativa i informar als usuaris sobre les novetats legislatives aplicables als serveis oferts.

L’ús del lloc web www.xalocoposicions.cat implica l’acceptació incondicional dels següents Termes i Condicions d’ús. Per aquest motiu, li preguem que llegeixi detingudament els mateixos abans de procedir a l’ús d’aquesta pàgina. En cas que no accepti algun dels Termes i Condicions legals d’aquest lloc web, li recordem que haurà d’abstenir-se de fer ús del mateix.

Li advertim igualment que Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L., com a titular de la web, es reserva el dret discrecional de canviar, modificar, afegir, eliminar o substituir aquests Termes i Condicions en qualsevol moment, sense necessitat de previ avís als usuaris. En conseqüència, li recomanem que visiti aquest apartat cada vegada que accedeixi a aquesta pàgina web a fi de que pugui verificar el contingut d’aquests Termes i Condicions i els possibles canvis realitzats en els mateixos.

2.- Titularitat i informació general

En compliment del previst en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’informa que el titular del lloc web és Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L. amb domicili a c/ Joan Obiols 11-13 08034, Barcelona, Espanya i CIF B62509963.

3.- Informació del Servei

A través d’aquest lloc web, Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L. ofereix als seus clients informació actual sobre els serveis oferts per l’empresa. A més, permet a qualsevol persona l’accés a aquesta informació i a la subscripció en el newsletter que li permetrà rebre les informacions i promocions de Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L.

Si desitja obtenir una informació més precisa i fiable sobre qualsevol informació, producte o servei li suggerim que es posi en contacte amb nosaltres en la següent adreça de correu electrònic info@xalocoposicions.cat i intentarem atendre directament la seva sol·licitud.

4.- Propietat Industrial i Intel·lectual

Els continguts i informació de les pàgines d´internet de Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L. estan elaborades per professionals degudament qualificats per a l’exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts de informació no la vinculen, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de qualsevol tipus, doncs només es tracta d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’internet de Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L. poden contenir enllaços (links) en altres pàgines de tercers. Per això, aquesta no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, somnis, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L.

Fora del cas que s’indiqui expressament el contrari, l’accés a aquesta pàgina web li confereix un dret limitat, intransferible i no exclusiu d’ús, visualització i navegació a través de la mateixa, permetent-li així mateix utilitzar el material proporcionat per al seu ús personal i no comercial. Aquest dret queda condicionat, evidentment, a l’estricte compliment de les previsions contingudes en aquests Termes i Condicions.

Aquesta pàgina web conté informació, programari, marques, fotografies, vídeos, textos, gràfics, música, suggeriments, comentaris, idees, notes, dibuixos, articles i altres materials que estan protegits per drets de propietat intel·lectual i/o industrial, que són titularitat de Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L. o de terceres persones.

Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L. ostenta la titularitat o la llicència d’ús d’aquest contingut, estant facultada per realitzar el disseny, planificació, modificació, substitució i millora d’aquest. El dret limitat d’ús que li confereix l’accés a aquesta pàgina web no li permet, en cap cas, copiar, reproduir, modificar, publicar, transmetre, distribuir, alienar o, de qualsevol manera, disposar del contingut, en tot o en part, o explotar-ho comercialment.

5.- Exclusió de garanties

Els recursos, informació, contingut i altres materials d’aquesta pàgina web han estat proporcionats bé per Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L. bé per fonts alienes a la mateixa. Per aquest motiu, Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L. no pot garantir la fiabilitat, idoneïtat, veracitat, exactitud i actualitat dels recursos, informació i continguts facilitats per fonts externes. L’ús particular que Vostè faci dels recursos, informació, contingut i altres materials d’aquesta pàgina web són de la seva exclusiva responsabilitat.

Si desitja obtenir una informació més precisa i fiable sobre qualsevol contingut, li suggerim que es posi en contacte amb nosaltres en la següent adreça de correu electrònic info@xalocoposicions.cat i intentarem atendre directament la seva sol·licitud i, si això no fos possible, li facilitarem, si escau, les dades de les fonts que ens van proporcionar els continguts en qüestió, a fi de que pugui Vostè contactar amb les mateixes.

Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L. pot proporcionar diferents tipus d’enllaços (“links”) a altres llocs web que siguin titularitat de terceres persones, o que siguin controlades o operades, total o parcialment, per aquestes. Aquests enllaços (“links”) es proporcionen exclusivament per facilitar-li un accés ràpid a altres llocs web on trobar informació que pogués ser del seu interès.

Advertim no obstant això que els continguts d’aquests llocs web als quals accedeixi a través d’enllaços (“links”) no es troben sota el control de Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L. i en cas que vostè decideixi accedir al lloc web enllaçat, ho fa pel seu exclusiu compte i risc. El fet que Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L. faciliti un enllaç al lloc web d’una tercera persona no significa que aprovem, autoritzem o patrocinem aquest lloc web o que ens trobem, d’alguna manera, associats amb aquesta tercera persona. Qualsevol esment als productes o serveis oferts a través de la pàgina web titularitat d’una tercera persona, la qual cosa es facilita únicament per a la seva conveniència i informació, no constitueix una aprovació ni recomanació d’aquests productes o serveis per part de Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L.

D’acord amb l’anterior, Zanon Estudios Universitarios Superiores, S.L. tampoc assumeix cap classe de responsabilitat en relació amb les opinions, comentaris o manifestacions abocades per aquestes terceres persones a les seves pròpies pàgines web.

6.- Legislació i Jurisdicció

Els presents Termes i Condicions seran interpretats de conformitat amb les lleis espanyoles. L’exercici de qualsevol acció relacionada amb l’ús d’aquesta pàgina web o amb els presents Termes i Condicions estarà sotmès a la jurisdicció dels Tribunals de Barcelona renunciant Vè. a qualsevol altre fur que, si escau, pogués correspondre-li.