Qui som: L’equip de Xaloc Oposicions

Xaloc som un equip de mestres i professors, tots funcionaris en actiu als cossos docents de Catalunya.

qui-som-xaloc-oposicions

Tenim una marcada vocació docent

La nostra missió és acompanyar l'opositor, al llarg de la seva preparació , aprofitant la nostra àmplia experiència en la formació de candidats als cossos de l’ensenyament públic de Catalunya.

Donem a l’opositor totes les eines necessàries per garantir l’èxit en el moment d’examinar-se, tutoritzant-lo en totes les parts de l’oposició

EL NOSTRE VALOR AFEGIT ÉS

Tots nosaltres som funcionaris en actiu, això fa que estiguem al dia de les noves tendències en ensenyament i què és el que demanen actualment a l'oposició.

El nostre mètode docent busca que l’alumne obtingui el màxim profit de l’estona que està a classe. És per això que hem dissenyat un sistema innovador.

Rebràs un seguiment tutoritzat en l’elaboració de la programació didàctica segons els requisits establerts a la convocatòria, i et proporcionem les eines i recursos pel desenvolupament d’una unitat didàctica.

A l’acabar el curs tindràs tots els temes desenvolupats, un bon conjunt de supòsits pràctics treballats i la programació didàctica feta i a punt per lliurar-la al tribunal.

xaloc oposicions II
academia-secundaria-xaloc-oposicions

Per què Xaloc?

Tots els nostres professors són funcionaris en actiu que garanteixen els estàndars de qualitat a totes les sessions. Tot això al preu més ajustat del mercat.

A què estàs esperant? Aquest any sí, no corris riscos innecessaris i assegura’t la teva plaça.

Tots nosaltres hem superat la mateixa oposició a la qual tu et vols presentar

A Xaloc, ens especialitzem en oposicions d'ensenyament per a Catalunya, per tant el material i les classes estan pensats ÚNICA I EXCLUSIVAMENT per a l'oposició convocada aquí.