Qui som: L’equip de Xaloc Oposicions

Xaloc està format per un equip de mestres i professors, tots funcionaris en actiu als cossos docents de Catalunya.

qui-som-xaloc-oposicions

Tenim una marcada vocació docent

La nostra missió és acompanyar l'opositor al llarg de la seva preparació , aprofitant la nostra àmplia experiència en la formació de candidats per als cossos de l’ensenyament públic de Catalunya.

Donem a l’opositor totes les eines necessàries per garantir l’èxit en el moment d’examinar-se, tutoritzant-lo en totes les parts de l’oposició

EL NOSTRE VALOR AFEGIT ÉS

Que tots nosaltres som funcionaris en actiu, això fa que estiguem al dia tant de les noves tendències en ensenyament com de tot el que es demana actualment a l'oposició.

El nostre mètode docent busca que l’alumne obtingui el màxim profit de l’estona que és a classe. És per això que hem dissenyat un sistema innovador.

Rebràs un seguiment tutoritzat en l’elaboració de la programació didàctica segons els requisits establerts a la convocatòria i et proporcionarem les eines i recursos pel desenvolupament d’una unitat didàctica.

En acabar el curs, tindràs tots els temes desenvolupats, un bon conjunt de supòsits pràctics treballats i la programació didàctica feta i a punt per ser lliurada al tribunal.

xaloc oposicions II
academia-secundaria-xaloc-oposicions

Per què Xaloc?

Perquè tots els nostres professors són funcionaris en actiu que garanteixen els estàndards de qualitat a totes les sessions. Tot això al preu més ajustat del mercat.

A què estàs esperant? Aquest any sí, no corris riscos innecessaris i assegura’t la teva plaça.

Tots nosaltres hem superat la mateixa oposició a la qual tu et vols presentar

A Xaloc, ens especialitzem en oposicions d'ensenyament per a Catalunya, per tant, el material i les classes estan pensats ÚNICA I EXCLUSIVAMENT per a l'oposició convocada aquí.