Acadèmia per a oposicions de secundària: com triar-la

acadèmia oposicions secundària

Contingut

Quina és la millor manera d’estudiar? Amb una acadèmia per a oposicions de secundària o de manera independent? Sabem que preparar-se per a les oposicions de secundària no és senzill, és necessari esforçar-se i disposar de temps. A més de ser disciplinat/da, constant i demostrar molta feina. Això ho pots fer tant pel teu compte com ajudat/da per una acadèmia, en tots dos casos es tractarà d’un treball feixuc.

La gran diferència està donada per l’experiència. Si busques suport en veus experimentades, que puguin acompanyar-te en cada pas, una acadèmia serà l’opció que et donarà millors resultats.

 

Abans de començar

Les oposicions de secundària requereixen un gran esforç i una inversió de temps important, és per això que abans d’iniciar aquest camí, no està de més fer-se preguntes bàsiques que puguin orientar-nos.

La primera és saber de quant temps disposes per preparar-te, quins són els esforços que estàs disposat/da a realitzar i entendre quina és la motivació que hi ha darrere, allò que ens impulsa a aconseguir els objectius. Perquè aquest procés tingui èxit, hem d’organitzar-nos per complet: una rutina planificada a fons que es pugui sostenir a través del temps, objectius assolibles i definits i concentració plena.

Cada oposició té les seves característiques particulars, els seus processos selectius i uns certs requisits específics. Recollir tota la informació necessària previàment a accedir a l’oposició que t’interessa és importantíssim, pots consultar tot sobre la convocatòria d’oposicions en els butlletins dels diferents organismes oficials. Recollir aquest material és un treball en si mateix. Llavors, si bé no és obligatori inscriure’s en una acadèmia per a preparar aquestes oposicions, fer-ho és una bona idea si busques aprofitar l’experiència d’aquestes institucions per organitzar el teu temps i preparar-te per a les característiques específiques de les oposicions de secundària.

 

Aprendre en grup

Comptar amb un objectiu comú estimula l’aprenentatge i això es nota quan comparteixes amb altres opositors/es que es troben en la teva mateixa situació. En compartir experiències es crea un espai col·lectiu que serà un suport clau per a tot el que hauràs d’esforçar-te.

 

Flexibilitat a les teves necessitats

Un altre aspecte molt important d’una acadèmia per a oposicions de secundària és que puguis buscar en els cursos el temari que millor encaixin amb tu. Pot ser que necessitis realitzar la preparació en línia, perquè la modalitat presencial et resulta complicada; que optis per un curs intensiu perquè comptes amb poc temps; que triïs preparar només una part de l’oposició o busquis un curs complet… L’important és que l’acadèmia s’adapti a tu.

 

Mètode docent

Perquè una acadèmia per a oposicions de secundària tingui èxit, el seu claustre de professors i professores ha de ser impecable. Cerca trobar funcionaris en actiu perquè puguin ensenyar-te d’acord amb el que es demana actualment en l’oposició. La idea és que com a alumne puguis obtenir el màxim profit del temps a classe. Un seguiment personalitzat et proveirà d’un bon conjunt de supòsits treballats per a aconseguir els teus objectius. Si els teus docents han passat per les experiències per les quals tu estàs passant, sabran exactament com oferir-te la millor ajuda. Fins i tot, molts d’ells han estat tribunal en alguna ocasió!

 

Materials seleccionats

Una acadèmia t’ha de proveir de totes les eines que puguis necessitar. No hauràs de preocupar-te per obtenir els materials i continguts perquè tindràs a la mà materials de qualitat que han estat realitzats per experts, i que són constantment actualitzats d’acord amb els requeriments de cada examen. Res de temaris desactualitzats ni informació incompleta. Si algun tema el requereix, una acadèmia també pot brindar-te tutories sobre qualsevol part de l’oposició. Atès que no existeixen llibres oficials i la guia de continguts és la que s’inclou en cada convocatòria, l’avantatge de comptar amb aquests materials és enorme.

A Xaloc Oposicions proporcionem temari per a totes les tipologies de cursos que oferim. Disposem d’uns guions enriquits, elaborats per cada temari, i també oferim la possibilitat d’adquirir els temaris de MAD a través de la nostra pròpia pàgina web amb un 15% de descompte. Us interessa? Cliqueu aquí.

 

Organització i temps

Comptar amb un cronograma preparat per a les teves oposicions de secundària que resolgui el dubte de quant temps cal dedicar a l’estudi, desglossat per temari, unitats, etc. És clar que el temps dedicat a estudiar és diferent per a cada persona, però la guia dels experts t’ajudarà a treure un rendiment màxim al teu temps. A l’acadèmia a més es poden realitzar simulacres i rebre la retroacció dels docents experts.

 

Respostes als dubtes comuns

Si penses en la preparació de les oposicions de secundària, segur que tens molts dubtes i preguntes: des de la quantitat d’hores necessàries per preparar-te bé, fins a superar els nervis per les proves. Una acadèmia com Xaloc Oposicions resol aquest tipus de qüestions perquè els alumnes puguin preparar-se bé per a les oposicions de secundària a Catalunya.

Si intentes aconseguir una plaça de professor de secundària a Catalunya, existeixen diversos cursos de preparació que pots iniciar:

– Curs complet: Per a preparar totes les parts de l’oposició, en el qual les tres parts de l’oposició es preparen al mateix temps: Temari, Pràctica i Programació.

– Curs complet expandit: Per a aprofundir encara més en cada tema.

– Curs intensiu: Per a preparar dues de les parts de l’oposició amb intensius abans de cada prova.

També comptem amb 3 tipus de modalitats: presencial (amb classes a la nostra acadèmia), en línia (amb classes des de casa, en temps real) i brida (principalment presencial, amb possibilitat de prendre alguns cursos en manera remota).

 

Per a més informació sobre els cursos d’oposicions de secundària que oferim, podeu donar-li un cop d’ull a la nostra pàgina web. Aquí trobareu informació detallada sobre els cursos, els temaris que oferim, els horaris, les seves modalitats, i molt més. Us recordem que al setembre del 2021 iniciem cursos de secundària, així que si esteu pensant a matricular-vos a Xaloc Oposicions, afanyeu-vos!

Si desitges preparar-te amb una acadèmia per a oposicions de secundària, estem aquí per ajudar-te! Busca’ns per a trobar la manera més senzilla per a accedir a la funció pública docent, conèixer els requisits d’accés, les diferents fases de l’oposició el procediment de selecció i les característiques dels requeriments de les diverses proves al mateix temps que guiem l’estudi del temari de l’especialitat. T’acompanyarem al llarg de tot el procés amb totes les eines necessàries perquè tinguis èxit en el moment de l’examen, tutoritzant en totes les parts de l’oposició.

Docents interins i substituts en actiu, centres públics o en escoles privades que desitgin optar per una plaça docent en el sector públic es beneficiaran de comptar amb una acadèmia i l’experiència dels seus docents per aconseguir els seus objectius.

També et pot interessar...

Segueix-nos a...

Vols estar al dia de totes les novetats del món de les oposicions?

Tots nosaltres hem superat la mateixa oposició a la qual et vols presentar

A Xaloc, estem especialitzats en oposicions d'ensenyament per a Catalunya. El material i les classes estan dissenyats ÚNICA I EXCLUSIVAMENT per als opositors de Catalunya.

Vols estar al dia de les últimes novetats en oposicions?

Subscriu-te a la nostra newsletter i rep la informació més rellevant sobre les Oposicions Docents de Catalunya.