Blog opositor de Xaloc Oposicions: recursos i consells, recomanacions i novetats

blog opositor - xaloc oposicions

Contingut

Si estàs llegint això, segurament ets o seràs un/a opositor/a d’aquí a una mica. Aquest article, per sobre de tot, és una carta de presentació del blog de Xaloc Oposicions. Aquest serà el teu refugi, la teva zona de confort i el lloc on buscar informació, consells i recomanacions de tota mena. En definitiva, el teu millor aliat. A continuació, t’expliquem les funcionalitats del blog que et brindarà informació i et portarà respostes durant aquest procés.

 

El blog opositor de Xaloc: el teu millor aliat

Per als qui es plantegen començar la seva preparació per a les oposicions, pot ser que el panorama a simple vista sembli una mica confús. La informació (tan abundant, i paradoxalment, tan escassa a vegades) i la reputació que les precedeix, entre altres coses, fan de la preparació de les oposicions docents una experiència encara més complexa.

Que les oposicions docents siguin un repte a nivell personal i professional és inevitable. No obstant això, el que sí que podem fer és facilitar que aconsegueixis arribar a la meta, aconseguir els teus objectius. A la nostra acadèmia, a l’equip i als serveis sempre hi trobareu el suport més fonamental per a aconseguir l’èxit que busqueu: convertir-vos en mestres i professors/es.

Com hem comentat anteriorment, el blog opositor de Xaloc neix amb un objectiu últim molt clar: ser el teu millor aliat al llarg de les teves oposicions. En quin sentit? Vol convertir-se en un lloc on trobar tota la informació i novetats sobre les convocatòries, amb consells i recomanacions de tota mena.

D’aquesta manera, pots guanyar més temps per dedicar tots els teus esforços per organitzar-te, estudiar i repassar el temari. Els qui comencen aquest recorregut s’enfronten a una gran veritat: l’organització i la constància són aspectes fonamentals a incorporar. L’estudi implica una dedicació molt disciplinada, a més que comporta un gran esforç de voluntat.

 

Què pots trobar al nostre blog opositor?

El blog de Xaloc Oposicions recull una multitud de temes de rellevància per a tu, (futur/a) opositor/a. Des de les últimes novetats sobre les convocatòries i informació essencial sobre les oposicions docents, passant per recomanacions i consells de tota mena (per estudiar, lectures i visionats interessants, etc.). Busca respondre a totes les vostres preguntes més freqüents i satisfer les vostres necessitats sobre les oposicions.

En totes les publicacions, que es realitzen periòdicament amb tres o quatre actualitzacions mensuals, trobaràs informació que et resultarà summament interessant tant si et planteges si les oposicions són una opció per a tu, com si ja ho tens decidit.

Heus aquí una petita mostra d’articles anteriors que podeu llegir en el blog opositor de Xaloc:

  • “Les millors tècniques d’estudi per a oposicions”: Una selecció dels millors consells i tècniques perquè les teves sessions d’estudi siguin veritablement eficients. Des de com ha de ser el teu lloc d’estudi (la companyia, la llum, la varietat d’espais, etc.), a com reorganitzar les teves anotacions per facilitar la memorització visual, passant per l’avaluació del material ja estudiat. Una cosa és estudiar i l’altra és estudiar bé; aquest article t’explica la diferència entre les dues.
  • “Preguntes i respostes: oposicions a secundària a Catalunya”: Recollim les preguntes més freqüents sobre les oposicions de secundària a Catalunya, i les responem clarament. Tots els detalls de l’última convocatòria: especialitats, requisits, estructura, procés, etc. I també consells que donem als nostres alumnes quan esteu en ple curs de preparació.
  • “Com controlar els nervis davant d’un examen d’oposicions”: Molt sovint, els nervis són un gran protagonista del procés; a vegades, són un factor que ens frena, que minimitza el potencial que tenim. En aquest article us aconsellem com conviure amb els nervis i treure’ls partit dies abans, la nit anterior, el mateix dia i superat l’examen. Que no saps com fer servir els nervis al teu favor, dius?

 

Per si volguessis ampliar el contingut, en cada article deixem altres enllaços d’interès, on podràs trobar més informació sobre els temes que tractem.

 

Vols estar al dia del nostre blog?

Dins de cada article, i com podeu veure en aquesta mateixa entrada, a la columna dreta trobaràs l’opció per a subscriure’t al blog opositor de Xaloc Oposicions. Subscrivint-te, et notificarem per correu electrònic quan publiquem un nou article. D’aquesta manera, estaràs al dia de les novetats del món de les oposicions docents a Catalunya.

Xaloc Oposicions a Instagram

Paral·lelament al blog, de manera més divertida i casual, us presentem l’Instagram de Xaloc Oposicions. La nostra presència en les xarxes socials interactua amb la comunitat d’opositors i opositores. Funciona com una extensió activa del contingut del Blog pensat com un espai miscel·lani.

Com en el mateix blog, trobareu una amplíssima varietat de contingut: informació exclusiva i novetats sobre l’acadèmia, situacions divertides (i reals) en la vida d’un opositor en format de meme… En definitiva, esdevé ser un punt de contacte amb vosaltres i un punt de trobada en comú per parlar i compartir.

blog opositor - xaloc instagram

La importància del suport i la comunitat

El nostre paper amb el blog i amb l’Instagram és proporcionar-te suport; demostrar-te que no estàs sol/a. Al cap i a la fi, volem traslladar al pla digital la comunitat que ja existeix a les nostres aules i entre tots els nostres alumnes. Ens atrevim a dir que sentir-te acompanyat, recolzat/da i comprès/a, és quasi tan important com conèixer les millors tècniques d’estudi o seguir un calendari d’estudi al dia.

Des de Xaloc Oposicions us recordem com d’important és cuidar del benestar personal. Per estudiar millor, aprendre més, i gaudir del procés, és imprescindible estar anímica i mentalment bé. El nostre blog i les nostres xarxes socials busquen facilitar-vos la sensació de suport i comprensió, essencial per assolir aquest benestar.

 

Ets opositor/a? Estàs en procés de ser-ho però estàs dubitatiu/va? Estàs atabalat/da i sobresaturat/da amb tanta informació i tant de temari disponible, potser? Has arribat al lloc ideal: el blog opositor. Informació, consells, novetats… Tot el que cerques i necessites per a les teves oposicions, ho trobaràs aquí. Que, a més d’estar informat sobre les oposicions, cerques passar una bona estona? Llavors el nostre Instagram és el que estàs buscant.

També et pot interessar...

Segueix-nos a...

Vols estar al dia de totes les novetats del món de les oposicions?

Tots nosaltres hem superat la mateixa oposició a la qual et vols presentar

A Xaloc, estem especialitzats en oposicions d'ensenyament per a Catalunya. El material i les classes estan dissenyats ÚNICA I EXCLUSIVAMENT per als opositors de Catalunya.

Vols estar al dia de les últimes novetats en oposicions?

Subscriu-te a la nostra newsletter i rep la informació més rellevant sobre les Oposicions Docents de Catalunya.