Preparar oposicions a Barcelona

preparar oposicions a barcelona

Contingut

Obtenir una ocupació pública és tenir la possibilitat de tenir un treball per a tota la vida, d’apostar per un sou competitiu, pagues anuals i l’estabilitat econòmica que ajuda a projectar un futur. I preparar-te per a les oposicions a Barcelona amb Xaloc Oposicions t’acosta a aquesta possibilitat, ja que tenim una ràtio d’aprovats superior al 84%.

Estàs pensant a preparar les oposicions a Barcelona? Continua llegint i descobreix els errors més comuns de preparar-te de manera independent, i els beneficis de preparar-te amb els professionals de Xaloc Oposicions.

 

Les oposicions

En l’últim any, s’ha ofert una oferta d’ocupació pública molt important amb més de 30.000 places disponibles entre la Generalitat de Catalunya, per la qual cosa sí estàs considerant opositar, però estàs encara indecís, pot ser que sigui el teu moment d’intentar-ho. Prendre aquesta decisió t’obligarà a prendre mesures i proposar-te ser constant amb l’estudi i el compromís, però sens dubte els resultats poden donar-te més d’una satisfacció.

Qualsevol persona que hagi passat per aquest procés podrà dir-te amb certesa: preparar oposicions és un procés complex, en tots els sentits. Es tracta d’un treball molt exigent on existeix molta competència, per la qual cosa, com hem esmentat anteriorment, és necessària molta constància, temps i sacrifici.

Per als qui volen obtenir una sortida laboral estable i amb un sou que sigui conforme a la titulació que han obtingut, les oposicions són una opció molt interessant perquè s’alinía perfectament amb aquests objectius. Malgrat el valor més important d’aprovar unes oposicions segurament cau en fer de la teva vocació el teu futur laboral.

 

Els errors més comuns

Quan una persona decideix opositar, ha d’evitar costi el que costi una sèrie d’errors típics. I per evitar-los, primer cal conèixer-los. Algunes de les principals equivocacions són les següents:

1. Pensar a curt termini: Pot semblar evident, però no ho és. Molts opositors comencen a estudiar sense pensar en els seus objectius de mitjà i llarg termini. Existeixen moltes opcions docents i cadascuna té les seves característiques pròpies, els seus avantatges i desvantatges. Triar pensant en el futur evita molts problemes en la preparació d’oposicions.

2. No organitzar-se correctament: La planificació és la clau per a tenir èxit en uns exàmens d’aquestes característiques. Estudiar amb eficiència i portar una planificació detallada per quantificar l’estudi i aconseguir els objectius és l’única manera de no arribar als últims dies estressat i sumant hores sense dormir.

3. No deixar temps lliure: Un altre dels errors comuns és no considerar temps per descansar, quan el temps de descans és gairebé més important que el dedicat a l’estudi. Davant d’una meta d’estudi tan ambiciosa, molts opositors decideixen posposar el descans, i aquesta no és una bona idea. El que es genera és una bomba de pressió que, moltes vegades, acaba sent el motiu pel qual no s’aconsegueix l’objectiu o s’abandona l’oposició.

4. No fer simulacres d’examen: Útils per a mesurar els teus avanços, veure el teu progrés i identificar els teus punts forts i… no tan forts. A més, els simulacres d’examen ajuden a conèixer la situació i el procés mitjançant el qual serem examinats, i així el dia de l’examen podrem estar més tranquils, perquè tindrem els nostres nervis sota control. No hi ha bon músic sense assaigs.

5. No seguir cap mètode d’estudi: Quan els continguts a estudiar són tants, el millor és tenir a mà la quantitat més gran de recursos possibles: lectures, subratllats, repassos, esquemes, tot suma. Familiaritzar-se amb tècniques diverses d’estudi et permetrà incorporar molta més informació. Us recomanem la lectura del nostre article “Les millors tècniques d’estudi per a opositors”.

 

Preparar-te en una acadèmia especialitzada

Preparar-te les oposicions de la mà d’una acadèmia especialitzada com Xaloc Oposicions és un avantatge en tots els aspectes. Els principals?

  • Les eines i els materials que proporciona l’acadèmia estan actualitzats, són exhaustius i específics, adaptats a l’especialitat per a la qual estàs opositant. Atès que no hi ha llibres oficials amb el contingut, que se’t proporcioni el material és un estalvi de temps i esforç que podràs invertir en altres aspectes de l’oposició.
  • La planificació, seguint el calendari marcat per l’acadèmia, serà més fàcil de crear, i sobretot, de seguir. Amb una organització correcta podràs esprémer al màxim el teu temps, per a assegurar un estudi eficient.
  • El professorat és expert i qualificat. A Xaloc Oposicions el nostre cos de professors es compon de funcionaris en actiu a Catalunya, amb una àmplia experiència en el món de l’ensenyament. Això significa, llavors, que ells també han passat per les oposicions, així que podran entendre’t i aconsellar-te a la perfecció. Alguns d’ells han format part de tribunals a reiteradas ocasions.
  • La comunitat d’opositors, que facilita la creació de sinergies i ens permet compartir experiències. Coneixeràs altres opositors que estan vivint el mateix procés que tu, amb qui podràs resoldre dubtes, practicar presentacions i donar-vos suport mútuament.

La nostra missió és acompanyar l’opositor al llarg de la seva preparació, aprofitant la nostra àmplia experiència en la formació de candidats per als cossos de l’ensenyament públic de Catalunya. Donem a l’opositor totes les eines necessàries per garantir l’èxit en el moment d’examinar-se.

 

La nostra acadèmia: Xaloc Oposicions

A Xaloc Oposicions oferim 3 tipologies de cursos, que responen a 3 cossos docents diferents: primària, secundària i cicles formatius. L’estructura dels cursos, així com el contingut d’aquests, s’adapta totalment a la convocatòria en curs de la Generalitat, per assegurar que oferim el millor servei als opositors.

Modalitats dels cursos

A més de comptar amb diferents tipus de cursos per a cada oposició, la qual cosa s’adapta a les necessitats particulars de cada estudiant, avui la tecnologia ens permet oferir des de Xaloc opcions presencials, en línia i híbrides per a realitzar els diferents cursos. Això representa un gran avantatge per als opositors que podran triar un modalitat a la seva mesura per a fer les classes, segons els sigui més còmode.

El mètode docent de Xaloc

Una altra dels grans avantatges de preparar les oposicions amb una acadèmia és comptar amb un mètode provat. El nostre mètode docent per a preparar oposicions és sinònim de qualitat. Quan comencis les classes de secundaria i CCFF, et facilitarem gratuïtament tots els materials necessaris, creats a Catalunya i absolutament actualitzats a l’oposició en curs. A més, comptaràs amb un Campus Virtual on conviuràs amb la resta dels opositors per a compartir experiències i materials.

A Xaloc, ens especialitzem en oposicions d’ensenyament per a Catalunya, per tant, el material i les classes estan pensats exclusivament per a les oposicions convocades aquí.

Ja ho saps, si t’has decidit a preparar oposicions a Barcelona, el millor que pots fer és apuntar-te en una acadèmia com Xaloc Oposicions per a tenir el suport i la tutoria que necessitaràs per a recórrer aquest llarg camí. Recorda que no és senzill, però tampoc impossible i que amb el suport necessari estaràs més prop de complir els objectius que t’has plantejat.

També et pot interessar...

Segueix-nos a...

Vols estar al dia de totes les novetats del món de les oposicions?

Tots nosaltres hem superat la mateixa oposició a la qual et vols presentar

A Xaloc, estem especialitzats en oposicions d'ensenyament per a Catalunya. El material i les classes estan dissenyats ÚNICA I EXCLUSIVAMENT per als opositors de Catalunya.

Vols estar al dia de les últimes novetats en oposicions?

Subscriu-te a la nostra newsletter i rep la informació més rellevant sobre les Oposicions Docents de Catalunya.